Jádeköves masszázságy

Mit nyújt Önnek a Kyokei Jade Thermo ágy:
Kiropraktika

A négy jade görgő nyújtó masszázzsal ellazítja a csigolyák közül kilépő, összenyomódott idegeket a gerinc kiegyenesítésével, porckorongok regenerálásával. A rendellenes gerinc gátolja a központi idegrendszer működését, így alakulhat ki a kapcsolódó szervekben betegség. A megfelelően kiegyenesítet gerinc felszabadítja az idegeket a nyomás alól, segíti a test számára normális működésbe való visszatérést, az öngyógyítás lehetőségét.

Masszázságyainkban az ágyéki és nyaki csigolyák közt haladó görgők először ellazítják a gerinc melletti izmokat, megnyújtják a gerincoszlopot, majd a lassú erőteljes mozgással egyenként kimozgatják a csigolyákat.

porckorongok regenerálódnak, ezzel enyhítik a csigolyák közül kilépő idegek elnyomásából eredő szervi panaszokat. A terápia alatti kötelező vízfogyasztás segíti a porcok regenerálódását.

Thermoterápia

Az infra-karbon panelek és a hélium töltésű izzók által sugárzott hő elnyelődik az érintett testrészben, így az izomszövetek megnyugodnak, enyhül a fájdalom és feléled a test. A hőterápia újraindítja a hajszálerekben a vér áramlását. Meleg hatására élénkülnek az anyagcsere folyamatok, javul az emésztés, a légzés, a tápanyagok felszívódása.  A hőterápiás masszázst a nap sugárzásához nagyon hasonló meleg adja. Ez a hő melegíti fel a Jade kőből készült masszázs görgőket, így meleggel is ingerelve az akupreszurás pontokat, a meridiánokat. Ezt használják a hagyományos kínai orvoslásból származó kiégetés vagy moxatherápiás közben is.

Jádeterápia

A jáde egy régóta misztikumnak számító ásvány, amit a keleti gyógyászatban már évszázadok óta használnak, az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása miatt. A kő rezgései megegyeznek az emberi test rezgéseivel, bejutnak a test belsejébe az egészséges szerv rezgéseit sugározva a beteg testrészek felé. Így javul a sejtek közötti kommunikáció és anyagcsere. Ennek következtében erosödik az immunrendszer, nő a vitalitás és a szervezet képessé válik arra, hogy öngyógyító mechanizmusait megerősítse. A belső energia stimulálása pedig javítja szellemi és lelki állapotunkat.

Főbb jellemzők

  • 5 automata program(akupresszura, rövid akupresszura, teljes hát-, nyak-, derék nyújtó)
  • 3 manuális funkció
  • A gerincoszlop teljes hosszában  – 83 cm-en masszírozza a tartó izmokat,
  • A masszázsgörgők vezetősíne speciális „S” alakú, követi a gerinc vonalát
  • Dupla infra melegítő epoxy-karbon panelek a hátrészben, a teljes gerinc hosszában
  • Infra epoxy-karbon melegítő terápia a lábaknak, állítható hőfok, ki-be kapcsolható
  • Bármely testrészén végezhet jade-kezelést akét kézi melegítővel
  • Egyszerű távirányítójának kezelését bárki könnyen megtanulhatja
  • Bármikor áthelyezhető, könnyített tartókeret
  • Bordásszíj hajtás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük